Mandarines (Tarragona) varietat Ortanique

1,70€

Excel·lents per a la salut:
La seva gran aportació de vitamina C fa d'ella un dels aliments indispensables en la taula de totes les llars. Prenent quatre peces diàries de mandarines, cobrirem les necessitats diàries d'aquesta vitamina, sent especialment important per a embarassades, fumadors, lactants i diabètics. A més, com és antioxidant, pot prevenir malalties degeneratives.
Aquest cítric conté potassi, necessari per al correcte desenvolupament del metabolisme cel·lular, i calci, que enforteix ossos i dents. Les clementines posseïxen també alts nivells de fibra que poden evitar malalties cardiovasculars, restrenyiment, càncer de colon i obesitat. Per aquesta última raó, els cítrics poden ser una part important en una dieta per aprimar, ja que provoquen sensació de sacietat.
L'hivern és una estació en la qual els constipats sembla que no desapareixen mai. Doncs bé, un consum apropiat de mandarines pot reduir els símptomes tan molests que acompanyen als refredats. També és convenient el seu consum per la gent gran, ja que els protegeix d'infeccions a les quals són propensos en aquesta època de l'any.

Preu:1,70€